Medial rådgivning

Det är inte alltid lätt att hitta rätt väg i livet, om man gått vilse. Via Andevärlden kan man få hjälp med vilken väg som passar en att vandra, för att vilsenheten ska få ett slut.

När en stor sorg, ett trauma eller ett sjukdomstillstånd drabbar en, är det vanligt att man inte kan se helt klart. En dimma lägger sig över en. Känslorna och intellektet glider mer och mer isär och man blir olyckligare och olyckligare. Depression leder inte en ut ur olyckligheten, snarare djupare in i den.

Andevärlden vet hur vi ska göra för att bli lyckliga igen och lycklig vill ju alla vara.

Har du någon fråga, liten som stor, om något som jag inte förklarat, så är du hjärtligt välkommen att maila mig. Jag försöker svara på mail inom ett par dagar, om jag inte är bortrest.

Jag har tystnadsplikt och F-skattsedel.

.

.

Personlig rådgivning via ett personligt möte med mig
När du besöker mitt rum, så sitter vi mitt emot varandra, med ett litet bord emellan oss. Du kommer att få dra ett Änglakort, som start. Jag berättar vad kortet står för och hur det hänger ihop med dig just nu.

På bordet ser du många pennor i alla dess färger. De använder jag till att skapa en färgrik mind-map över det viktigaste för dig att komma ihåg av vårt samtal. Där skriver jag ner budskap från Andra sidan. Budskapen handlar om hälsan, kärleken, familjen, jobb, avlidna släktningar, ekonomi och svar på dina frågor. De ger startnycklar till din framtid och använder du dom, så blir din framtid så bra som möjligt. De lotsar dig åt rätt håll, men det är upp till dig att börja vandra på din väg mot ett bättre välbefinnande. De tar helt enkelt bort dimman, så att du kan se klart igen.

Besöket tar en timme och du hinner ställa frågor under hela timmen. Det går bra att spela in samtalet. Har du foto med dig som du vill visa så går det väldigt bra.

Du får reda på det du kan hantera och det du kan göra något åt.

Tyvärr är jag inte bra på att hitta borttappade saker.

Vill du komma på personlig medial rådgivning hos mig, så bokar du din tid, via min bokningsknapp. Den hittar du till höger på min första sidan, under texten Om mig. Klicka på den och leta upp en tid som passar dig. Boka endast en tid per person. Är ni flera i ett sällskap så boka in var och en för sig. Det underlättar mycket vid ombokning och avbokning.

Under hösten/vintern -23 kommer jag även att erbjuda digitala möten, både heltimme och halvtimme.

Om du undrar något eller behöver hjälp med din bokning så skicka mig ett mail till mig på himlarike@hotmail.com. Vill du hellre komma i kontakt med mig personligen så har jag telefontid på måndagar mellan klockan 14.00-15.00, telefonnummer 0739-52 47 08.

.IMG_3768_kopia

.

Inga mediala budskap per telefon
Jag ger inga mediala budskap per telefon, utan endast via privata möten eller mail. Besöksadressen är Hälsokuben, Hedvägen 192, Trelleborg

.

Välkommen att höra av dig!

2 tankar kring ”Medial rådgivning

  1. Annika Thörn Persson

    Hej! Jag skulle gärna vilja få lite goda råd om hur jag ska göra med mitt liv. Jag står inför minst två val och kan inte bestämma mig. Jag undrar om du kan hjälpa mig digitalt eller om du bara tar emot besök hos dig? Tacksam och förväntansfull. Mvh Annika

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.