Seanser/föredrag

Just nu har jag uppehåll från seanser och föredrag. Min tid och röst läggs enbart på personliga möten, sk sittningar.

Seanser
Under en seans försöker jag förmedla budskap som kan hjälpa dig på din fortsatta vandring på jorden. Det är inte alltid budskapet kommer från en avliden släkting eller vän. Det kan vara en Guide eller en Ängel som kommer fram och lämnar råd.

Fundera gärna ut en fråga du vill ha svar på innan seansen. Det förbereder både dig och Andevärlden till ett bra flöde er emellan. Du får inte alltid det svaret du önskar. Andevärlden vill alltid ditt bästa och de vet den rätta vägen dit, vilket vi inte alltid gör.

Under Program hittar du var och när mina inbokade seanserna hålls samt även information om var du anmäler dig till dem. Är det en väldigt stor grupp, hinner inte alla få svar. Genom att lyssna på budskapen till andra, får du ofta svar till ditt ändå, utan att du får ett direkt svar riktat just till dig.

Föredrag
Ett föredrag med mig är proppfullt med klokheter och inspiration från Andevärlden. Jag förmedlar om Änglar, Guider samt Döden. Temat formas väldigt mycket runt era frågor och funderar kring ämnena. Du har många funderingar med dig hem sen.

Under Program hittar du var och när mina inbokade föredrag hålls samt även information om var du anmäler dig till dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.