12 februari besöker jag Harmonigården

IMG_1061

 

Tänk att våren faktiskt ligger framför oss. Otroligt eller hur? Ljuset växer sig närmre och närmare för varje dag. Det är något läkande med att ljuset återvänder.

Då är det dags för mig att besöka Harmonigården i Räng Sand. Den 12 februari kl 19.00, kör jag igång. Det blir en mix mellan ett föredrag och en seans. Min nya bok har jag givetvis med mig till försäljning. Som vanligt erbjuder jag att skriva ett personligt budskap i boken samt signerar den. Har ni aldrig besökt Harmonigården, så passa på. Ett underbart Spa, med en avkopplande atmosfär som omsluter en så fort man sätter sina fötter över tröskeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.