Att våga följa en annan väg

img_0103_blogg

Nu är det gjort. Beslut har tagits. Möbler är flyttade. Pennorna och papper är på plats. I magen flyger fjärilarna. Allt är upp och ner, men ändå inte. Jag är glad, lycklig, förväntansfull och oerhört nöjd med mitt nya steg. Ibland  behövs förändringar. Det kan till och med vara så att man helt enkelt inte har något val. Ens omedvetna kör sitt eget race. Det gäller bara att tacka och ta emot. En stor portion mod kan vara bra att ha, ifall tvivelfrön vill hitta en plats att gro på.

Från och med den 7 november finns jag på http://www.famefitness.se

Det ligger på Maskingatan 43, 231 51 Trelleborg. En stor friskvårdsanläggning. Ett av Sveriges modernaste. Här finns jag. En perfekt plats för mig. Jag hoppas även att ni kommer att gilla det.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.