Balans & Harmoni, hur då?

29juni-14

 

Jag har precis besökt Vadstena klosterkyrka.  Bilden visar en träskulptur av den heliga Birgitta. Tänk att hon väntade 24 år i Rom på att få lov att träffa påven. Det kallar jag tålamod. Hela kyrkan andas balans och harmoni. Människor vallfärdar dit från hela världen. Tänk att lilla Vadstena blivit kallad Nordens Rom genom flera hundra år.

Hur hittar man då sin egen balans och uppnår harmoni? Jo, genom att lyssna på sitt eget inre. Ens inre röst som talar om vad du behöver. Hur ofta lyssnar du på din inre röst och tar den på allvar? När ska du förstå, inse och känna att du är precis lika bra och lika viktig som alla andra människor? Utan den vetskapen i ditt inre så får du svårt att uppnå balans och harmoni. Var lika snäll mot dig själv som du är mot andra. Fundera på hur du ska få in balans i din vardag. Vad behöver du mer av för att må bra? Vad kan du förändra, så att du känner att du mår bra?

Din väg till balans & harmoni är inte alls så krokig och svår som du får för dig. Den blir genast rakare om du börjar se ditt inre värde och dina behov. Var finns du i ditt eget liv?

 

IMG_1163 3

En tanke kring ”Balans & Harmoni, hur då?

  1. Astrid

    Du skriver så klokt! Förstår bara inte varför det ska vara så svårt att följa dessa goda råd. Varför ska det vara så svårt att hitta sig själv?
    Ha det bra.
    Kram på dig

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.