December är här

 

 

December har kommit och vinterns första månad är här. december är en mörk månad som lyses upp av alla vackra jule-ljus. Utan dom skulle det bli förfärligt mörkt, eller hur? December är också en månad som fyller oss med stress och måsten. Allt och alla ska hinnas med och gärna lite till. Samtidigt härjar virus för fullt, så det gäller minsann att ducka så att man inte blir smittad. För hur ska då allt kunna hinnas med? Varför all denna stress? Varför ska allt vara så Disney-skimrande och glatt? Hur många har det så? Mina barn tycker att jag är väldigt tråkig i mitt svar om vad jag önskar mig i julklapp. Varje år svarar jag samma och varje år stönar dom och himlar med ögonen. Jag önskar mig helt enkelt en lugn och fridfull jul.

Mitt förslag till dig är en helt egen adventskalender. Det är att avsluta varje dag med en god tanke till dig själv, om dig själv. Tillfredsställ också ett litet behov hos dig själv, varje dag under december.

Till mig själv idag, ska jag ge en extra lång och varm dusch för vi har iskalla vindar som virvlar runt Trelleborg.

Vad önskar du dig i julklapp? Jag tänker fortsätta mitt önskemål, så är det bara, oavsett barnens stönande. En lugn och fridfull jul. Jag önskar det samma för er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.