Förläggare sökes och önskas

8 mars-14

.

Manuset till uppföljaren av Bortom gränsen, ligger fint på mitt köksbord. Känslan som kommer varje gång jag skrivit klart en bok, är ”jaha vad gör jag nu?” Boken är givetvis inte en ”vanlig”bok. Det är ingen deckare. Ingen receptbok, utan den handlar om Livet på Andra sidan. Det gör att det inte är enkelt att få den utgiven av ett förlag. De vågar inte chansa på udda ämnen så som Döden, Livsläxor, Självmord, Förlusten av barn, Ångest, Sorgens alla ansikten och känslor. Även om det tillhör vardagen hos många människor. Sen gör det inte saken enklare, när jag presenteras som ett medium. Då är jag ju jättekonstig, eller hur? Jag älskar att förmedla från Andevärlden. jag älskar att berätta om vad vi gör på Andra sidan, mellan våra liv. Jag älskar att försöka få människor att må bättre, under sin vandring på jorden, utan en massa konstigheter. Med små små medel, kan man ändra sitt tankesätt, och på så sätt få mer kvalité under sitt liv.

Boken tar upp ämnen som: Vad händer med en när man tar sitt liv? Har jag tagit mitt liv under flera liv och i så fall varför? Hur läker jag i en sorg? Hur har själen det, när kroppen ligger i koma? Varför föds vissa med ett handikapp och vissa födes med guldsked i mun? Varför är vi på jorden om och om igen? Hur går det till att födas? Möts vi igen på Andra sidan? Vad vill djuren säga oss?

Som ni ser så är det inte en vanlig bok, men för mig är den väldigt vanlig. Tänk att kunna få lindring i sin ångest och att få tröst i sin sorg. det anser jag är varje människas rättighet, eller hur? Döden finns och den möter vi alla. Vissa förtidigt, vissa drar ut på det. Vi föds om och om igen. Vad ska vi lära oss? Alltså min bok, söker en förläggare, som förstår att det här är en viktig bok. Inte bara för andligt intresserade människor, utan för precis alla.

6 tankar kring ”Förläggare sökes och önskas

 1. Astrid

  Roos & Tegnér AB heter ett bokförlag. En av ägarna höll ett seminarium på Trygghetsrådet. Och han nämde han drev ett bokförlag, det är därför jag känner till dem.

  Svara
 2. Eva

  Jag är med en bokklubb som heter Livsenergi. En del av deras böcker är ICA Förlag förläggare till. Kontakta Livsenergi så tror jag säkert att dem kan hjälpa dig. Hemsida http://www.livsenergi.se eller tel kundtjänst 08-737 86 92. mail till kundtjänst livsenergi@fsys.se
  Klubbchef Gabor Kovacs. Det är en skön söndag fåglarna kvittrar himlen är alldeles blå vårvindarna är friska. Men jag hittade en hörna och satt lugnt en timma och njöt.
  Kram Eva

  Svara
 3. Eva

  Hej Randi,
  Kontakta Bokklubben Livsenergi. Jag är själv med i den och många böcker är ICA Bokförlag förläggare till. Jag tror nog att dem kan hjälpa dig.
  Kram

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.