Hur mår dina celler idag?

18.3.14

.

Hur mår dina underbara celler i din kropp just nu? Är dom lyckliga? Har dom vaknat? Fått näring ännu, eller blev det bara en kaffe till frukost, i dag igen? Lyssnar du på dom? Har de ont? Är dom utslitna? Utsvultna? Behöver de vila en extra stund idag, eller är dom fulla av energi? Hur ser det ut i din kropp, för en arbetande cell? Har de en snäll och förstående chef, eller har dom en slavdrivare? Hur dan chef är just du, om dina celler skulle betygsätta dig?

Får dina celler den kärleken och förståelse de faktiskt förtjänar eftersom dom håller din kropps funktioner igång? Varje sekund. Varje minut. Varje timme. Varje dag. Varje månad. Varje år efter år, håller dom din kropp i gång och gör det bästa dom kan, med de förutsättningar du ger dom. Får dom bra arbetsmaterial, som kan hålla läkningen i gång? Eller går du på luft och stress? Får dom sin välförtjänta vila? Sover du ordentligt så att de hinner återhämta sig?

Det är mycket att fundera på när det gäller din kropp, men snälla börja lyssna på dina celler idag. I morgon kan det vara försent. Då kan skadorna vara svårläkta. Gör ditt bästa för att dina celler ska ha en bra arbetsplats, i dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.