Ibland behöver man något nytt, även om det gamla är bra.

IMG_2218

 

Gammalt är bra. Det är inte alltid lätt att rensa eller förändra, eller hur? Vi har alla olika tillvägagångssätt där. Jag väljer att byta plats till mitt kontor för att jag behöver något nytt. Någon ny plats som inspirerar och tillför. Gammalt kan  tillföra nostalgi, men det för en inte alltid framåt. Man stannar liksom kvar i det som varit, för där är man bekväm. Kanske kan några nya böcker bli skrivna. Kanske kan ni som klienter, som besöker mig på det nya stället också få en känsla av att förändringar är inte alltid farliga.

Jag vet att många nu är oroliga för att jag bytar plats. Var inte det. Ni hittar dit med. Parkeringen är stor. Inga trappor. Nytt och fräscht. Bra plats att sitta och vänta på varandra. Handikappanpassat.

Ni ska se, det här blir bra.  Fame fitness är ett inspirerande ställe med allt inom hälsa. Ibland måste man vara modig, eller hur? Och det gäller även er som ska våga ta er till min nya plats.

varma kramar till er alla. Randi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.