Idag kör jag norrut, till Tomarps Kungsgård, Kvidinge

tuija

.

Ikväll ska jag besöka Tomarps Kungsgård. En idyll i norra Skåne. Storkar vandrar fritt och historiens vingslag viskar i vinden, som omger den gamla borgen. En mix av föredrag & seans blir det. Jag har ett fåtal böcker kvar av Bortom gränsen, så de packar jag med. God fika bjuds det alltid på. Mitt hjärta är redan glatt. Tänk alla dessa underbara själar som jag kommer att möta just här. Tänk att dom kommer till denna vackra plats just i kväll och får känna historien runt omkring sig. En unik plats, där det gamla får lov att bevaras. Där historien fortfarande får lov att leva.

Jag längtar redan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.