Idag minns jag någon med ett stort hjärta

4 april-14

.

Idag går mina tankar till en kvinna med ett stort hjärta. Trots vi inte mötts många gånger, så kommer jag alltid att minnas hennes mod & hennes kamp. Idag går mina tankar till hennes familj, som nu ska vandra på jorden utan hennes fysiska närvaro. Sorgen är smärtsam för de som lämnas kvar, men själen som släpper kroppen är än en gång smärtfri och lätt. Inga mediciner. Ingen ångest. Inga rädslor. Inga bekymmer. Att hon kommer att vaka över sinabarn, som en Ängel, är självklart. Hon kommer inte att missa en enda sak, som kommer att hända under deras fortsatta vandring på jorden. Hon har nu tagit studenten från praktikplats jorden och klarat det med bravur.

Idag går mina tankar till en modig kvinna, vars kamp äntligen är över.

En tanke kring ”Idag minns jag någon med ett stort hjärta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.