Intuitionsträningskurs i miniformat del 1

16 maj-14

.

Plats, Tid & Tillbehör

Platsen för att börja jobba med din intuition är viktig. Den ska vara enkel att ta sig till och den ska helst vara i din vardagliga miljö. Platsen ska ge dig en trygghet och du ska kunna slappna av där. När du kan lyssna på din intuition väldigt enkelt, så är den inte platsbunden. Det är bara nu i början den är viktig. Leta upp en plats under veckan där du kan slappna av och där du får vara i fred. Dessa två aspekter är väldigt viktiga.

Tid

Hitta en tid på dygnet som passar dig, då du har tid att slå dig till ro en liten stund. Tiden behöver inte vara så lång. En 20- 30 minuter är fullt tillräckligt. Ju bättre avslappnad du blir på din valda plats, ju snabbare kan du börja arbeta med din magkänsla. I början är det bra att försöka ha ungefär samma tidpunkt. Det är för att få in en ny rutin i din vardag. Efter ett tag kommer ditt system vilja sitta ner och koppla av vid den tiden. precis som man vänjer sig vid att äta vid vissa tidpunkter. Jag vill återigen påpeka att det är bara i början dessa rutiner är viktiga. Allt för att du snabbare ska uppnå resultat.

Tillbehör

En bra anteckningsbok och en penna, är det enda du behöver. I boken ska du skriva ner en liten notis efter varje gång du suttit  här och funderat. Känslor som dykt upp. Ett speciellt tema du funderat på osv. Senare är det mycket observationer av både känslor och din omgivning som ska skrivas ner. Den här boken blir din lärobok. Den ska ligga vid den speciella platsen du valt ut.

Under veckan så har du det här som uppgift. Skapa en bra och mysig miljö, där du ska sitta ner och lyssna på dig själv. Du väljer så att det passar dig i din vardag. Det får inte bli inpressat i schemat. Då faller känslan och stressen tar över.

Lycka till, så hörs vi snart igen och minns det finns inga krav.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.