Konsten att pausa- kan du det?

IMG_3873 blogg 13.9.15

 

Hur gör du när du tar en paus? Vad betyder paus för dig? När i din vardag pausar du? Från vad? Från vem? Paus för mig är, när min hjärna får slå av på takten. När tid & rum försvinner. Paus, för mig, är ett andrum från allt som påverkar mig, just nu. Det betyder inte att allt runt omkring behöver vara negativt. Ibland kan det positiva ta mycket plats också.

Paus är ett väldigt laddat begrepp. Det kan tas oerhört personligt. Föreställ dig att någon säger till dig att ni behöver en paus från varandra. Du tar det nog inte positivt på en gång. Fundera lite på hur ditt pausande ser ut och hur du skulle önska det såg ut. Hur kan du förändra det? Vill du förändra det?

Idag består min paus av kortspel och häng med mina stora barn. Tvättmaskinen får jobba i bakgrunden och det kan regna bäst det vill, för jag tänker ändå inte rensa i trädgården. Inte dag i varje fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.