Naturens under, all grönska.

Min bästa tid är nu. I allt det gröna. I all färgprakt. I allt blomstrande. I ljuset. I solen. Av alla dofter. Nu har jag det bra. Jag förundras varje dag av allt det vackra som omger oss. Det ger läkning till både kropp och själ. Naturen kostar inte ett enda dugg att betrakta och att njuta i. Att hämta kraft i från. Det är en helt gratis kraftkälla. Varför är det då så tomt i våra parker? När det ger sånt välbefinnande. Det är nu det blommar. Inte sen i vinter. Det är nu det doftar, inte sen. Varje ros jag går förbi, doftar jag på. Jag kan helt enkelt inte låta bli.

Njuter du med? Eller ska du göra det sen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.