Nu är det dags

Sommar och sol. Varma kvällar. Njutbara havsbad. Ingen klocka att passa. Ett lugnare tempo inombords. Resor. Möten. Nya smakupplevelser. Skapa nya minnen.

Då var det dags för mig att ha semester. Jag är tillbaka på jobb om en månad. Min plan är att vara utvilad och redo för hösten och vintern.

Blev din semester som du önskade? Fick du din vila? Känner du dig pigg och återhämtad? Om inte,  varför blev det inte som du tänkt dig?

En tanke kring ”Nu är det dags

 1. Carina Pontén

  Hej Randi.
  Har ju inte semester som andra. Är sjukskriven, på heltid, varit så i många år. Semester för mig är när min man är ledig också. Det är det bästa jag vet. Tyvärr har de inte heller varit någon semester på ”rätt sätt” i år heller. Har gått och väntat på röntgen, och röntgensvar hela sommaren. Då jag har Cancer, Väntan blir så jobbig, och svår att koppla bort. Nu ska jag få svar i nästa vecka. Beroende på vad den visar. Vet jag om det blir någon semester, eller inte. Det jag vet med all säkerhet är iallafall att det blir ytterligare 10-12 veckors väntan igen…. Till nästa röntgen.

  ljus och kärlek till dig
  Namaste
  Carina

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.