Nytt år och allt vad det innebär

Nyårsnatten är magisk. Jag blickar ut över ett nytt år. Ett oskrivet år. Vår och sommar ligger framför mig, inte bakom mig som nu. Ljuset återvänder och alla drömmar vaknar sakta till liv. Så här års funderar jag alltid på det året jag lämnar. Vad vill jag ta med mig till kommande år och vad vill jag lämna för gott?

Tid till reflektion ska jag ha mycket av. Lika så tid till skapande:skriva, sy, sticka, virka och redigera foto. Läsa många böcker. Lyssna på många böcker. Promenera många många steg. Andas in lugn. Äta gott. Umgås med nära & kära. Listan kan göras lång.

Helt enkelt ska jag ta tid till att leva i nuet. Inte vänta med att leva. Vad vill du ha med dig under det kommande året och vad vill du lämna kvar?

Gott nytt år alla underbara själar. Glöm inte att det är du som ska ha huvudrollen i ditt eget liv. Ingen annan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.