Sommar, blommor, dofterna, ljuset och kvällarna…

IMG_2182

 

Jag älskar sommaren och allt den erbjuder. Visst kan jag önska att det skulle vara sommar alltid, men jag vet inte om det skulle vara det bästa för mig.Kanske hade sommaren magi försvunnit om den alltid fanns. Jag gillar årstiderna på ett sätt. Inte regnet och rusket. Inte det gråa. Jag gillar ju inte snö i heller så man kan undra hur jag valde att födas här uppe i kalla norden. Platsen jag valde som min startplats ligger dessutom 240 mil norrut, på en lite ö i norra is-havet. Där är det knappt sommar överhuvudtaget. Hur tänkte jag där? Undrar vad dom lockade mig med? Jag älskar våren, sommaren och till och med hösten ( om det är uppehåll). Alla dessa färger som sommaren lockar fram på blommor och träd. Nu väntar  kaffet på mig i min lilla trädgård. Magnolian doftar alldeles underbart varje kväll. En bok i min hand och kaffe-koppen i den andra. Vad mer kan man behöva en härlig sommarkväll?

Vilken årstid älskar du?

IMG_2139

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.