Tiden det tar att släcka ut ett ljus….

IMG_4947_pe

 

Jag tänker inte skriv en massa om min sorg, eftersom den fortfarande är så smärtsam att inga ord kan beskriva min tillvaro. Alla ord blir så tomma och platta, helt enkelt. Jag tänker skriva om den lite längre fram.Att dö, gör vi alla. Överallt, världen runt, så dör någon just nu. Ingen är förskonade. Så är verkligheten på jorden.Vi vet inte när det händer.Hur det känns? Var det sker? Gör det ont? Vad väntar oss? Alla dessa frågor och funderingar, som de flesta av oss har någon gång.

Döden är en naturlig del i vårt kretslopp. Vi föds och vi dör. Vad vi gör där emellan är mycket upp till oss själva. Om du skulle dö imorgon, skulle du vara nöjd med din prestation på jorden? Skulle du känna att du tagit hand om dig själv och din omgivning på allra bästa sätt?

Vilka erfarenheter vill du ta med dig, eftersom det är det enda vi får med oss? Hur vill du bli ihågkommen av dom du lämnar kvar?

För en sak vet jag, att livet slocknar lika snabbt som ett ljus blåses ut. Så förvalta din tid på jorden väl.

3 tankar kring ”Tiden det tar att släcka ut ett ljus….

  1. Lisbeth

    Ja livet är ett kretslopp och bara fortsätter och fortsätter….nånstans där inuti ska vi leva med…..och ta tillvara…våra stunder…// Kramen Lisbeth

    Svara
  2. Kylle

    Många tänkvärda ord, men gör jag rätt eller fel, är en fråga jag ofta ställer mig själv. En del tycker att jag gör fel, och en del tycker jag gör rätt. Jag är inte felfri utan gör så gått jag kan och hoppas jag blir ihågkommen för mitt goda jag.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.