Tiden som gått och tiden som kommer

 

Att lämna något bakom sig och vandra fram mot nya möjligheter. Det är en speciell känsla. 2016 har varit ett intensivt år och jag har upplevt saker som jag inte trodde var möjligt.De fanns inte ens i min fantasi. Nu står jag här den 1 Januari, ännu en gång och blickar ut över ett nytt år. Jag ser min väg väldigt tydligt, men den är inte inredd än. Just idag, ska jag fundera på hur  jag vill inreda vägen som ska ta mig fram genom 2017. Fällor och hinder jag ska undvika att dekorera med, som sorg, stress, oro och sjukdomar. Saker jag önskar extra mycket av är till exempel kreativitet, resor, och kärlek.

Jag vill sitta här om ett år igen och tänka att 2017 blev precis som jag önskade.

Gott nytt år på er alla och minns att det är du som ska ha huvudrollen i ditt eget liv. Ingen annan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.