Tillbaka på jobb med en bok till försäljning

IMG_6561_pe

 

Jag är tillbaka på igen efter en tids sjukskrivning. Dock arbetar jag inte full tid ännu, så mina kvällar är minimerade under resten av året. Snart är 2015 års program spikat, så håll utkik under november månad. Lördagen den 29 november sitter jag och signerar  min nya bok på Mimmas Givetvis får ni personliga budskap från Andevärlden skrivet i boken under den dagen. Mellan kl 12 & 16 finns jag på plats. En bra julklapp kanske? Boken går även att beställas under annan tid. Då får ni den hemskickad med ett personligt budskap i den. Maila mig på himlarike@hotmail.com, så berättar jag hur ni går tillväga för att beställa boken.

En tanke kring ”Tillbaka på jobb med en bok till försäljning

  1. anna

    Önskar Dig en fin dag den 29 november!! Din bok läste jag som sagt ut på tre kvällar och är verkligen mycket tankeväckande och läsvärd! Din bok öppnade mina ögon och jag kommer läsa om den igen! Hoppas många köper din bok!! Stor Varm kram <3 Anna

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.