Vad är det bästa i ditt liv nu?

5.3.14

.

Vad är det bästa med ditt liv just nu? Ofta ser vi vad vi inte har och vad vi inte kan. Vi har väldigt svårt att lyfta fram det bästa med vår dag, med vårt liv, med vår kropp, med vårt arbete, med vår familj. Varför är det så svårt att se det som är det bästa? Att säga till varandra oftare, det vi upplever som det bästa med just dom. Vi har alla förmågor som kan ses som det bästa, av andra. Alla kan se det bästa, hos någon annan. Det bästa i mitt liv just idag, är mina barn, mitt arbete med livet & döden, mitt hus, min kropps styrka ( trots träningsvärk idag), mina närmaste vänner, min man. Ja, helt enkelt det bästa i mitt liv just nu, är hela mitt liv, med allt vad det innehåller. Jag har absolut inget att gnälla på.  Ta vara på din dag, för när den  är slut, kommer just denna dagen inte tillbaka. Vem vet när dagarna är slut?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.