Vad längtar du till?

Just nu längtar jag till sol, bad, värme och allt som vår och sommar innehåller. Varje år vid den här tiden, så håller jag på att längta ihjäl mig efter solen. Jag är förmodligen inte den enda. Jag är inte riktigt skapt för vinterkläder, strumpor, Mössor, vantar, skrapa rutor, regn, rusk och allt det gråa. För vintern i Skåne är just grå och jag kan ju lägga till med att grått är inte min favoritfärg.

Tacka vet jag fika utomhus, i solen, utan att huttra av köld.

Jag älskar se livet återvända och det är precis det som händer i naturen när våren kommer. Varje år sker samma magi. Varje år är jag lika hänförd. Visst hade jag kunnat ta en resa till ett varmare land, just nu. Men det gör ju inte det mer vår i Sverige, eller hur?

Vår och sommar. Några av jordelivets godbitar. Och jag börjar snart skriva på en ny bok, så fort våren börjar spira…..

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.