Äntligen är våren här

IMG_2533 (kopia)

 

Jag har verkligen längtat efter våren. Ljuset är tillbaka. Knopparna. Fågelkvitter.Tunnare kläder.Hoppet som infinner sig i de flesta själar. Omstarter. Nytändningar. Idéer som sprudlar. Dricka kaffe utomhus utan att tänderna skallrar. Plantera. Planera för sommarsemestern. Vårblommor. Alla människor som kryper fram ur sina hem och börjar vistas utomhus. Solglasögon. Leende människor. Glassförsäljning. uteserveringar.Sommardäck på bilen. Solens värmande strålar.

Varje år är det magiskt när livet återvänder i alla blommor, träd, djur och framför allt oss människor. Vi vaknar liksom till liv efter en tid i ide. Snart kan jag gå barfota och njuta av att känna marken under mina fötter. Inga tjocka vinterkängor som stänger in mina fötter.

Jag har en massa funderingar om min framtid, som alltid varje vår. Det känns liksom att gamla ideér måste städas bort, för att nya ska få plats. En inre vårstädning. Först och främst så ska jag njuta och bara studera allt det magiska som sker varje minut nu när våren äntligen är här. Sen får jag se vad nästa steg blir. Vem vet vad jag kan hitta på?

Har du också längtat efter våren?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.