Min läkning & villkorslös kärlek

IMG_0072 kopia (kopia)

 

Jag umgicks med lilla Ärtan, som blivit ganska stor nu, under förra helgen. BVC-besök,vaccination, många fika-stunder, promenader med vagnen genom kvarteren där dom bor, skratt, sagel, kräk, lek, barnsånger som sjöngs,resor med tunnelbanan, kramar, pussar, resturang-besök,blöjbyten och en himla massa fotograferande. Van som hon är med både sina föräldrars plåtande och farmors kamera så poserar hon glatt, så fort kameran kommer fram. En riktigt liten fotomodell redan.

Den här damen är 8,6 kg ren glädje och villkorslös kärlek. Att vara farmor till henne är en gåva. Hon läker alla mina sår. Utan problem. Som farmor ska jag lära henne en massa saker. Bla skånska, eftersom hon bor i Kungliga huvudstaden.

Vad har du som ger dig läkning och ren glädje i ditt liv? Det finns alltid något som gör en glad, men ibland får man friska upp sitt minne lite. Vi glömmer så lätt bort att njuta och må bra i vardagen. Jag vet att alla ni har inte en liten Ärta som skänker er glädje, men jag är säker på att ni har något eller någon som kan ge er glädje. Det finns alltid minnen som kan plockas fram. Minnen som en gång i tiden gav er glädje och genom att ta fram dom, så kan glädjen komma fram igen.

Plocka fram det som ger er glädje och njut av känslan. Det gör jag.

En tanke kring ”Min läkning & villkorslös kärlek

  1. Nina

    Blir alldeles mållöstLycklig av att läsa dina rader.
    Vad fint. Och Tack för påminnelsen…. Jag har också små o stora ärtor i mitt liv att glädjas åt och glädjas med!
    Du är Fantastisk 🌷 Tack för din livsinspiration! 🎶✨💜 Kram Nina

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.