Ärtan och farmor

2015_11_20_Ärtan kopiera

Så klart tittade hon ut på sin farfars födelsedag, vad annars. Kunde helt enkelt inte vänta tiden ut.Valde dessutom Uppsala som sin startplats här på jorden. Vilket heller inte var tänkt från början. Farmor´s lilla Ärta. Kärleken är obeskrivlig till denna lilla fantastiska skapelse. Jag funderar en hel del på hennes uppdrag, här hos oss. Att det är en bestämd liten dam som kommit till familjen, är redan väldigt tydligt.

I flera år har jag hört mina vänner prata om sina barnbarn med en speciell lyster i sina ögon. Nu är jag också där. Bara jag tänker på henne, blir jag alldeles varm inombords och lyckan är fullständig.

Livet går vidare och nu så kan jag även lägga till farmor på meritlistan.

2 tankar kring Ӏrtan och farmor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.