Att lära sig något nytt

.blomma_01

.

Hela dagen har jag längtat till denna stund och samtidigt fasat lite över det. Hur ska det gå? Kan jag? Hur gör jag? Var ska jag trycka? Tänk om allt på den fina sidan försvinner? Tusen frågor. Det finns bara ett enda sätt att få svar, det är att bara testa och se hur det går. Går det åt skogen så får jag väl ringa till Angela och skämmas lite. Hur svårt kan det vara? Alla andra kan ju. Känner ni igen det? Då trycker jag nu och se vad som händer….

2 tankar kring ”Att lära sig något nytt

  1. Fru Sederblad

    Ha, ha! Klart du kan! Du kan hur bra som helst. Och du, den fina sidan kan inte bara försvinna så där med ett tangenttryck ;-), bara så du vet… Det har Andreas sett till.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.