Att våga vandra på okänd mark

Att våga börja vandra på en okänd mark, är inte alltid så enkelt. Inte om man låter rädslorna styra och föreställer sig alla hinder som man kan möta längre fram. Men om man bara börja gå och ser vad som händer. Vad finns där borta? Vad händer om jag svänger här eller där? Det finns så många möjligheter på livets praktikväg och så många rädslor som stoppar oss från att våga utforska.

Själv är det just detta jag gör genom att vara med och starta upp en youtube-kanal. Tack vare Björns entusiasm och positiva energi, så ser jag absolut inga hinder på vägen. Visst det kan bli platt fall, men vad gör det? Då har vi i alla fall provat. Randi-land har sin första inspelning om exakt en vecka och jag längtar till att få vandra längst med den vägen.

Randi-land kommer att handla om allt mellan himmel och jord. Där finns det guider, meningen med saker och ting, insikter, anhöriga på Andra sidan, Änglar, mänsklighet och bemötande. Ja, helt enkelt allt som har med praktik-plats jorden att göra.

Vilka ämnen vill ni att vi ska ta upp? Maila gärna himlarike@hotmail.com

Våga du också börja vandra mot en dröm. Ta ett steg i taget och sluta tro att det finns hinder stora som monster, som bara väntar på att äta upp dig och säga att du misslyckades. Vinn över dina monster och upplev ditt liv. Nu.

Lycka till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.