Var finns din tids-tjuv?

Nyss var det vår och jag gick runt och förundrades över vårens alla tecken. Absolut en favoritsyssla. Nu viner höst-stormarna runt husknuten och de vackra höstfärgerna försöker lätta upp stämningen hos många av oss. Var tar tiden vägen? Förvaltar jag min dyrbara tid på allra bästa sätt eller tillåter jag en tids-tjuv att knappra i sig lite här och där? Kanske är det ett litet troll som ligger och lurpassar och tar en bit tid, när man minst anar det?

Att ens tid sällan räcker till det man vill är nog de flesta eniga om. Men varför är det så? Varför är det inte tvärtom? Att mer tid går åt till det vi vill och mindre tid läggs på ”måsten”. Under den här veckan observerar jag min tid och är vaksam på när tids-tjuven dyker upp. Han ska minsann inte lyckas stjäla mer av min tid.

När dyker din tids-tjuv upp och varför tillåter du det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.