Drömmar & Visioner

26.2

.

Vad drömmer du om? Det är viktigt att drömma och att ta ut svängarna ordentligt när du drömmer. Att drömma och ha visioner, är som balsam för vår själ. De tänder vår livsgnista. Om vi slutar drömma och ha visioner, så torkar vi in. Vi dör långsamt helt enkelt. Alla drömmar behöver inte  vara genomförbara i nuet, men de kan bli senare, eller hur? Vi har lätt för att sätta upp våra drömmar inom rimliga gränser. Så tråkigt det blir till slut, eller hur? Att bara drömma det som går att genomföra, är inte att drömma. Det är att planera. En vision är en bild på hur drömmen kan se ut, alltså behövs båda. Vi drömmer mycket med hjärtat och våra känslor, sen kommer hjärnan in och raserar med sitt sunda tänk. Släpp inte för mycket makt till din hjärna, för då slutar du drömma och inga visioner kan synas. Att drömma är som att andas, lika viktigt för vår överlevnad.

Vem kan säga att drömmen inte går att genomföra, om man inte börjar försöka se den i sitt inre? Vem kan säga att den inte går att genomföras, om man inte sätter ner foten och tar ett steg närmare sin dröm? Vem kan säga att det inte går, om man inte försöker? Varför ger vi upp våra drömmar så lätt? När slutade vi drömma?

2 tankar kring ”Drömmar & Visioner

  1. Eva

    En helt underbar sida. Jag läser den varje dag ,du är min mickropaus.Drömmar kan vara så olika beroende på vem vi är. En del drömmer om ett stort hus, bil osv. Jag drömmer om att få lugn och ro omkring mig. Att få bo nära skog och vatten när jag blir gammal. Att få åldras tillsammans med min min och minna underbara barn och kanske barnbarn. Att vi ska få vara friska. Långa skogspromenader och strandpromenader med min hund och man.Bara låta kärlek oc ljus få flödda.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.