Just min uppgift som ett medium

blogg 28.2

.

Alla har vi olika uppgifter och förmågor på jorden. Du har din och jag har min. Tillsammans blir vi en enhet. Just min uppgift som ett medium, är att leda vilsna själar rätt. Då menar jag inte själar som har gått över till Andra sidan, utan jag menar vilsna själar som lever på jorden. Jag förmedlar gärna budskap från dina nära och kära, som inte lever längre, men det jag brinner allra mest för är att hjälpa dig se din egen kraft. Att få dig att resa dig upp och hitta din väg ut ur labyrinten. Via Andevärlden förmedlar jag dina startnycklar. En form av GPS till starten. Det vet ju alla att när man väl hittat till starten, så är det upp till en själv att sätta igång. Jag får instruktioner från Änglar, Guider och avlidna, som jag förmedlar till er. De vet precis åt vilket håll ni ska börja gå och vilket håll som kommer att leda er djupare in i vilsenheten. Om du lär dig att lyssna på din inre kompass, din inre röst, så behöver du inte mitt stöd längre. Då kan du själv lyssna på Andevärldens kloka råd. Det tycker jag är fantastiskt bra. Vi hjälps åt helt enkelt. Vi människor på jorden och de som inte är på jorden just nu. Svårare än så är det inte. Sammarbeta med dig själv och sluta tyck illa om dig.

Sen har jag en annan passion. Det är att prata om döden. Döden, som start på något nytt. Döden, som en studentavslutning, inte ett evigt slut. Döden, då vi ses igen och kommer att hinna tröttna på varandra många gånger. Du förstår det här kan jag prata om i evigheter. Lyssna och lär. Hitta din startbana och sätt fart. Tiden du rör dig fram mot din dröm, dina behov och dina förändringar, är oviktig. Det viktiga är att du slutar irra runt. tar dig ut ur vilsenheten. Börja gå mot nya mål, som gör dig lycklig.

Lycka till och trevlig helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.