Farmor & Mormor = jag

2016_09_15-freijas-fot

 

Tänk idag har mitt senaste tillskott varit 2 veckor på jorden. Två barnbarn. Jag är både farmor & mormor. Villkorslös kärlek. Tänk så många jag har att älska. Vilken rikedom. Mina barnbarn har blivit mitt balsam, i min sorg efter min man.

Ibland tänker jag att det är han som skyndat på deras ankomst, så att jag inte ska gnälla för mycket på att han har lämnat mig. För gnälla på honom, det kan jag. Väldigt mycket. Efter barnbarnens ankomst så hinner jag inte skälla och gnälla lika mycket på honom och det är han förmodligen nöjd med. Han känner mig väl, vid det här laget.

Att en djup sorg kan lindras av barnbarnens kärlek är så tydligt i mitt liv. Jag är tacksam för det jag har fått och försöker låta bli att sätta ljus på det jag har förlorat. Det tjänar ingenting till.

Min man hänger i baren i öl-himmeln och  jag är på jorden. Så är det just nu.

Mirakel sker varje dag. Det gäller bara att se dom.

 

En tanke kring ”Farmor & Mormor = jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.