Min källa till glädje och läkning

2016_09_05

 

Alla behöver vi någon eller något som fyller oss med energi, glädje, lust och ”må-bra-känslor”. Det behövs för att vi ska orka med livets berg och dalbana. Genom att se till så att vår källa av dessa aldrig sinar, så har vi att ta av under dalarna. Jag fyller på genom att umgås med nära och kära. Genom att leka med lilla barnbarnet. Att läsa. Att vara i min trädgård. Ta en kaffe på stan. Ha intressanta samtal. Mina klienter. Att vandra. Att resa. Att fotografera och leka med bilderna i photoshop.Konserter. Lista kan kan göras lång. Det viktiga är inte hur andra fyller på sin källa, utan det är hur man själv fyller på sin egen.

Just nu är lek med barnbarnet,som ger mig mest frid och läkning. Vad ger dig mest energi & frid just nu?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.