Funderingar så här i slutet av året.

Nu blir det ett nytt år. En ny chans att göra allt på allra bästa sätt. Varje år tänker man samma, att i år så ska jag lyckas förändra osv. Jag älskar nyårsnatten. Allt det nya som ligger framför mig som en orörd bok. Blankt papper. Oskriven kalender. Ovissheten, men samtidigt vetskapen om att jag kan förändra om jag vill och hur jag vill. Allt ligger framför mig och allt kan bli hur bra som helst. Jag har i alla fall bestämt att 2018 ska bli ett år i hälsans tecken. Ingenting ska jag prioritera som mycket som min kropp och mitt psyke. Som andevärlden säger ” utan din kropp, blir själen hemslös”. Jag ska göra det bästa jag kan för att alla mina celler, i min kropp, ska ha de bästa förutsättningarna för att kunna göra sitt arbete. Jag ska bli den bästa chefen som de någonsin skådat. Hur gör jag då detta? Ni som följer min blogg ska få följa med på berättelse om hur cellerna får en förvaltare som dom är nöjda med.

Mitt mål är att mina celler ska rösta fram mig som årets bästa förvaltare 2018.

Jag tänker inte ge mina celler något att klaga över när 2018 lider mot sitt slut.

Vem hänger med på detta?

Gott nytt år

Randi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.