Hur börjar jag att förändra?

Det har gått 15 dagar in på det nya året. Överallt omges vi av dietförslag, träningstips och snabb-fix till vår kropp. Det vi alla oftast vet, är att det finns inga gen-vägar till att bli stark och frisk. Någonstans har det blivit allra viktigast att vara smal. Jag har startat min vandring mot att vara frisk och stark, både fysiskt och psykiskt. Min kropp är den enda kropp jag har, det här livet. Jag får ingen ny. Visst kan dom renovera den, men aldrig fullt ut. Vid varje renovering, så finns någon rest kvar. Det som är mitt prio 1 just nu, är att minimera stress, eftersom stress är en miljöbov för kroppen. Hur gör jag det då rent praktiskt? Jo, jag försöker låta bli att skynda mig och jag försöker att göra en sak i taget. Inte helt enkelt, men en väldigt bra början. Hur gör du för att minimera stress? Vad kan du förändra i din vardag, för att må så bra som möjligt?

Jo, sen försöker jag äta bra mat för min kropp, jämnt fördelat under dagen. Det här är min start till att bli den bästa förvaltaren mina celler någonsin skådat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.