Intuitionsträning del 3

9juni-14

.

Nu har du förhoppningsvis hittat en bra tid på dygnet och en perfekt plats, till just att komma ner i varv på. Det är precis som med all form av träning, tålamod som gäller. Du kan inte förvänta dig mirakel på kort tid. Det är jobbigt i början. Så är det med all träning. Speciellt om man inte märker resultat direkt, då kan tålamodet tryta en hel del. ge inte upp redan. öva, öva, öva och så öva lite till.

Vad är egentligen intuition? Det är svårt att förklara med ett enda ord, därför så kommer jag att beskriva det med flera olika ord. Fingertoppskänsla, magkänsla, sjätte sinnet, det tredje ögat. Intuition är en känsla som ger dig ett svar och du bara vet att det stämmer. Du kan inte alls förklara var känslan kommer i från. Den är otroligt stark och du känner dig säker i hela ditt system. Du bara vet, helt enkelt. Känslan ändrar inte karaktär och du har inga tvivel. Svaret kommer från en känsla. Precis som om någon inom dig berättar svaret för dig. Hjärnan har inte alls med din intuition att göra. Den stökar bara till det med sina frön av tvivel.

Det viktiga nu när du sätter dig i din vrå, är att du inte försöker analysera det du känner, för då kommer tvivelfröna att spridas i ditt inre och dom gror när du minst anar det. Nu kommer vi till övning nummer 3. Du har förhoppningsvis under dessas två veckor lärt dig skilja dina olika känslor åt. Då är det dags med lite fördjupning. Varje dag ska du ställa en fråga till dig själv, som du inte har svaret på. det kan vara ett val, du måste göra. Hur något ska lösas .En sak du ska boka in osv. Ställ frågan och lyssna på den omedelbara reaktionen. det viktiga här är att du först suttit ner en stund och landat. Din sinnesstämning måste vara lugn.

Det är omöjligt att känna efter om du samtidigt funderar på vad du ska fixa senare. Håll dig till nuet. Stäng ute allt annat. Gå ner i lite meditation, ta ett par djupa andetag, blunda och ställ frågan så konkret du kan. Svävande frågor, ger svävande svar. Det är viktigt att minnas.

En sak i taget. Ett område i taget. ge inte upp, bara för att du inte kan känna. I morgon gör du ett nytt försök och en dag bara det sitter där. Svaret du sökt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.