Intuitionsträning del 4

13juli-14

 

Att lyssna på sin egen inre röst, kan alla. Men att lita på den, det kan inte alla. Det är oftast där det hänger upp sig. Vi letar gärna efter svar på varför vi känner olika saker. Känslor får inte lov att finnas utan svar på varför det känns si eller så. Konstigt eller hur?

Nu är det dags att börja fundera på vad du vill med din intuitiva förmåga. Hur kan den hjälpa dig i din vardag? Hur ska du få in ett naturligt lyssnande på din intuition, samtidigt som allt annat ska skötas? Hur fungerar din intuition? Vilket språk talar den till dig? Är det i känslor, dofter, drömmar, via hörseln eller kommer det i bilder? Ditt sätt är rätt för dig.

Här kommer en bra övning för att få din visuella sida till att få upp en hastighet. Ofta så litar vi mer på en bild som kommer till oss, än på en känsla. Skriv gärna upp olika ord, som till exempel: grönt tåg, nyckelpiga, banan, röd bil, citron, osv. Dessa ord framkallar omedelbart bilder i ditt inre. Dina bilder blir då inte lik någon annans, därför går det inte att jämföra med någon annan. Intuitionens språk är individuell. Det är viktigt att komma ihåg. Du ska lära dig ditt sätt att kommunicera via din intuition.

Inre bilder är ett viktig redskap när det gäller att förstå sin inre röst. En känsla kopplad till en bild förstärker budskapet. Glöm inte att skriva ner det som du får till dig. Dina ord om dina upplevelser blir din egen lärobok. När du känner saker + får upp bilder vid sidan om någon annan, våga fråga den personen om den förstår vad du får till dig. Detta är en viktig del i att utvecklas intuitivt.

Fråga, upplev, känn, stilla dig, skriv ner, ta det som kommer utan att analysera det i tusen bitar, njut och lita på din inre röst. Du är född med en intuition. Där finns alla dina tidigare upplevelser från tidigare liv lagrade. Via intuitionen kan du använda dig av det du lärt dig tidigare.

Lycka till och minns att du kan visste det. Alla kan lyssna på sin egen röst. Det gäller bara att lära sig ratta in rätt kanal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.