Intuitionsträningskurs mini avsnitt 2

raps 26.5.14

.

Nu är det dags för dig att sätta dig en stund och bara vara. Tänd ett ljus, ha en kopp kaffe eller kopp te. Du väljer själv vad som passar dig. Här handlar det inte om att du inte ska tänka på något. Det är oundvikligt. Dina tankar kommer att fara runt och försöka jaga dig. Bry dig inte. Sitt ner och låt ditt system varva ner lite. En 15-20 minuter är en bra start. För varje gång du gör det här, så kommer du att få enklare att slappna av. Det är en övnings sak.

Efter ett par gångers avslappning är det dags för observation. Här tar du fram din antecknings och skriver ner hur du mår. Hur du känner dig helt enkelt. Har du inga bra ord, så rita en smiley. Bry dig inte om att analysera eller ifrågasätt ditt mående. Din hjärna ska inte arbeta nu, bara dina känslor. Hjärnan förstör annars din övning.

Dina ord på dina känslor, blir starten till att öva upp din intuition. Om du sitter där och inte känner ett enda dugg, fundera på en sak som hänt under dagen och skriv ner känslorna som väller fram.

Intuitionen är som en muskel som måste tränas upp. Det är jobbigt många gånger, men det kommer att löna sig i längden. Nu har du en övning som kommer att ligga på ungefär 2 veckor. Det är viktigt att lära känna sitt eget känsloregister, för att kunna skilja ut om det är dina känslor du tar in, eller om det är någon annans. Därför är det viktigt att den här övningen görs i ensamhet och tystnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.