Intuitionsträningskurs – snart kör den i gång.

11 maj-14

.

Så kul att så många vill hänga på en liten vandring in i er själv. Det blir ibland en gång i veckan, när övningarna inte kräver så mycket. När det krävs längre tid, så blir det kanske 2 veckor mellan avsnitten. Det blir lite på min känsla och givetvis vad Andevärlden vill. De har ju en hel del att säga till om, eller hur? Det blir övningar, väldigt enkla sådana och en hel del observation för er del. Denna kursen handlar inte om att dela med sig så mycket av era egna erfarenheter, utan det blir en egen kurs med reflektioner för er egen del. Om det blir ett stort diskussionsforum, under tiden kursen pågår, så tappar er egen inre röst sin styrka. När den är slut, så kan vi diskutera, eller hur? Just nu vet jag inte hur många avsnitt den blir i. Det tar vi efterhand. Ni gör det ni har lust med och inga prov eller diplom delas ut.

Jag önskar helt enkelt att ni alla blir bättre på att lyssna på er magkänsla och att ni vågar lita på den. Ni kommer förhoppningsvis också bli väldigt duktiga på att lära er se när ni får hjälp från Andra sidan och hur hjälpen kan se ut.

Varje avsnitt kommer att ha en övning och en förklaring. Förklaringen kan vara en liten berättelse eller en liknelse. Kursen kör igång under veckan som nu kommer, så håll utkik.

3 tankar kring ”Intuitionsträningskurs – snart kör den i gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.