Vad säger dig din intuition?

8 maj-14

.

Hur lyssnar du på din intuition? När gör du det? Vad är den egentligen bra till, kan många undra? Stämmer den? Hur vet jag att jag kan lita på den? Frågorna är många och svaret är väldigt kort och enkelt. Lyssna och du lär om dig själv. I vår intuition finns allt vi behöver veta och förstå om oss själva. Den innehåller vårt facit. Tänk ett facit som du inte använder. Ganska korkat, eller hur?Vi har väldigt många ursäkter till att inte lyssna på vår magkänsla.

Hur gör du? Frågar du dig själv, innan du frågar någon annan? Lyssnar du på din känsla när den säger att det inte är bra? I vår intuition finns alla våra hjälpmedel, som gör att vi får en bra praktikplats på jorden. Tänk dig en resväska, som packas inför en resa. Allt är ganska genomtänkt och planerat. Visst vore det korkat att inte packa upp väskan på hela resan, för att man inte tror att där finns det man behöver.

Vår intuition är vårt andliga internet. Där kopplar vi oss till då-tiden, nu-tiden och framtiden. Via den kan vi ha kontakt med våra kära som är på andra sidan just nu. Tänk en linje till hjälp, så litar vi inte på den tillräckligt mycket. Intuitionen är vår inre röst. Varför skulle den ljuga för oss? Varför är den tillräckligt bra till att vägleda vänner med, men inte till dig själv?

Vad använder du din intuition till? Kanske du tror att du inte har någon?

 

8.5.14

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.