Jag längtar tillbaka

IMG_3889

 

Just idag är längtan extra stark. Jag vill tillbaka till Gotland. Ön som sitter i mitt hjärta, som en evig kärlek. Visby med sina gränder och ringmuren. Klintehamn med mina kära vänner. Naturen på Gotland. Raukarna. Ruinerna. Botaniska trädgården inne i Visby. Stora torg. Sankt Hans ruiner. Visby Klosteröl. Sommarvärme.Lammen. Lili-Beths vackra hus på Mellangatan. Hennes värme och kärlek. Min kära Doris i Domkyrkan. Carolina och Otto som det bästa res-sällskapet. Medeltidsveckan. Deckar-festivalen. Alla tusentals meter jag vandrade. Hälsans stig. Almedalen. Doften av ön. Båtfärden dit. En dröm är att ha en liten lya i Visby. Friden som infinner sig inom mig så fort jag sätter mina fötter på gotländsk mark. Jag har Gotland i mitt blod. Så är det bara.

Vad längtar du till just nu?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.