Inspelning pågår

20160124_till bloggen

Så här kan det se ut när Billy, Elisabeth och jag, spelar in till vårt kommande projekt. Elisabeth bor i Wien. Därför är hon med via face-time. Här diskuteras det självkänsla och hur vi kan göra för att förbättra den. Mycket spännande prat kommer det att bli framöver.

Visst är det härligt när nya projekt sätts i rullning. Det här är ett dröm-projekt. Vad har du för dröm-projekt du skulle vilja starta eller stoppas du av någon form av rädsla? Vi är ofta rädda för vad andra ska tycka och tänka. Om vi kommer att lyckas eller misslyckas. Jag är en person som älskar att utmana mig själv, även om jag är super-rädd. I somras kastade jag mig upp i en hemsk berg och dalbana på Tivoli i Köpenhamn. Ni vet en sån med loopar. En absolut mardröm. Jag blir ju åksjuk i bil, på buss och tåg. Kan inte gunga eller snurra. Jag tog plats i en vagn som skulle föra mig runt.Paniken steg inom mig när vagnen började röra sig. Då gick det inte att hoppa av. Jag vrålade av skräck, men överlevde. Sen åkte jag fler berg och dal-banor den dagen, men ”fritt fall” vågade jag mig aldrig på.En annan gång kanske. Vi får se.Tänk om man kunde utmana sig och sina rädslor oftare.

Varför är vi så rädda för att misslyckas? För att inte duga? För att inte bli omtyckta? För att inte passa in? Vad bottnar det sig i från början? Vad är det som gör att vår självkänsla ofta är så dålig?

Kan vi inte komma överens om, här och nu, att vi ska börja tycka att vi faktiskt är bra nog i våra egna ögon? Vad andra tycker kan faktiskt kvitta, eller hur? Vi duger precis som vi är. Så det så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.