Ett nytt år, fullt av , vaddå?

IMG_8079 (kopia)

 

Varje gång jag står inför ett helt nytt år, omges jag av en magisk känsla. Ett orört år. Precis framför mig. Hur tar jag mig an det? Fortsätter jag i samma gamla fotspår, eller vågar jag trampa på nya stigar? Gamla vägar är välbekanta, eller hur? En trygghet av det jag känner till. Så enkelt det är att bara välja det vanliga. Egentligen så har vi den här magin varje morgon vi vaknar, men det missar vi allt som oftast. Vardagen är magisk, bara vi kan se magin som omger oss. Vi vaknar. Hjärtat slår. Vi andas. Bara det är ren magi. Varenda sekund, dygnet runt, händer det magiska saker i våra kroppar och runt omkring oss.

För min del så ska jag bli bättre på att ta hand om min kropp och sluta ta den för givet. Jag ska bli bättre på att berätta för min familj hur mycket jag älskar dom. Jag ska bli bättre på att visa mina vänner hur mycket dom betyder för mig. Jag ska bli bättre på att uppskatta livet och njuta av nuet, för det kan vara slut vilken sekund som helst.

Varför tar vi allt som oftast livet och våra kroppar för givet? Vi kräver att det fungerar och vad ger vi tillbaka?

Vad ska du bli bättre på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.