Jag och hösten är tillbaka.

 

Det känns som rapsen precis blommade och sommaren stod framför oss. Nu är hösten på intåg och jag börjar arbeta igen.Tiden går fort, eller hur? Mitt program är uppdaterat och jag är laddad inför att träffa er igen. Hösten kommer att flyta på som vanligt. Min första bok ”Bortom Gränsen” finns på nerladdning på Bokus/Adlibris/Ibooks. Bok nummer 2, ”Under Väntan” säljer jag både på mitt kontor och när jag är ute och har föredrag och seans. Numera tar mitt föredrag Swish, så lite modern har jag och Änglarna blivit. Vi håller oss uppdaterade med alla nymodernigheter som kan underlätta vardagen.

En förändring kommer den 1 december. Då lämnar jag FameFitness för att flytta till ett ljudisolerat kontor. Vilket kommer att gynna både mig och er. Mer info kommer inom kort. Allt har en början och ett slut. Vilken tur att det kommer att komma fler vårar och somrar då rapsen återigen gör mig lyrisk över dess doft och gyllene färg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.