Funderingar i höstmörkret

Hösten är här och jag både gillar och inte gillar den. Färgerna och lugnet den medför, är alldeles underbart. Men kylan, rusket, blåsten och regnet skulle jag kunnat vara utan. Just nu planerar jag min flytt av mitt kontor. Flytten går inte många meter, men dock krävs det lite tankar och funderingar. Jag är nämligen ingen människa som gillar att flytta. Det tar tid innan mina energier bott in sig.

Lite nyheter som är på gång, är alltså en flytt till ett annat hälsoställe. Hälsokuben i Trelleborg. Ett ljudisolerat rum lockar mig vidare, annars har jag en väldigt trivsel där jag är just nu. En ny bok, ska förhoppningsvis kunna se dagens ljus i mitt kommande tysta rum. Även oftare uppdatering av min blogg har jag tänkt. Vi måste ju se hur det går för cellen som inte är nöjd i kroppen. Många historier håller på att utformas i mitt inre.

Än så länge får ni hålla till godo med böckerna Bortom Gränsen , som finns som e-bok på Adlibris, Bokus och IBooks & Under Väntan, som jag säljer på mitt kontor och den är med till försäljning på mina seanser och föredrag. Under Väntan säljs tillsammans med ett personligt budskap från andevärlden.

Jag tar numera både Swish och kontanter.

Ha det gott så länge i höstens mys.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.