Ljuset är här och ger liv

bloggen

 

Idag har jag en vår & sommarlängtan. Att slippa tjocka jackor och tunga skor. Känslan av att  ta på ett par tunna skor, öppna dörren och gå ut. Utan att frysa. Tänk att bara få sitta ute och njuta av en kopp kaffe. Kaffet smakar så mycket bättre utomhus, eller hur? Snart är vi där, så det är bara till att hålla ut. Söndag innebär ledighet för många. Dock inte för den här damen. Jag ska iväg till min lya och redigera ett par sidor i min kommande bok ”Under väntan”. Det här med att förmedla budskap från Andevärlden, är något jag verkligen brinner för. Ödmjukheten jag känner, när jag får lov att dela med mig av deras klokheter till alla runt omkring. Livet kan bli så mycket bättre om man lyssnar på deras råd. Bättre och klokare rådgivare än dom som inte lever på jorden just nu, finns knappast.

Vad ska du göra idag, som ger dig lust & glädje?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.