Vem och vad styr ditt liv?

duva

.

Har du makten över din egen tid? Eller är det något annat som styr? Får du tid till det du vill uppleva under en dag på jorden, eller rinner tiden iväg till en massa annat? När vi försöker ta kontrollen över vår egen tid, skaffar man sig lätt lite motståndare på vägen. Olyckskorpar som kraxar. Avundsjuka blickar och konstiga suckar bakom ens rygg. Det är inget att bry sig om. Varför måste vi ha så långa förklaringar till ett simpelt nej. Till ett ja, krävs det minsann inga långa förklaringar. Varför är det så?

Frågar du dig med jämna mellanrum var du befinner dig i livet? Vad du behöver extra just nu och vad du vill ta bort. Förmodligen inte. Försök tänk tanken att ha ett litet utvecklingssamtal med dig själv, med jämna mellanrum. Hur trevligt låter inte det? Ha en god fika med dig själv och samtidigt titta över veckoplaneringen och se till så att där finns luckor till återhämtning. Inga svåra saker, men så himla besvärligt att genomföra. Varför är det så?

Hur kan vi ge mer till alla andra och samtidigt sätta oss själva på svältgränsen? Rättvist, eller hur? Våra celler i vår kropp är säkert världens lyckligaste som får leva just i en sådan kropp, som ingen prioriterar. Är det konstigt att sjukdomar dras till en olycklig och osedd kropp? Om inte du ser din kropps behov, vem ska då göra det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.