Om två dagar är det Mimma´s tur

25 mars-14

.

På torsdag, den 27 mars klockan 19.00- ca 21.30 är det dags för mig att besöka Mimma´s. Där ska jag ha en mix av ett föredrag & seans. Innehållet blir alltid baserat på vad ni som deltagare behöver veta just nu i era liv för att må så bra som möjligt. För en sak som är säkert, är att era guider och avlidna släktningar har full koll på er. De vet vad som är bäst för er, fast ni själva inte alltid vet det.

Att förmedla budskap från Andra sidan älskar jag att göra. De är så kloka så kloka. Att prata om döden, är ett annat favoritämne jag har. Det är mitt liv, min vardag och ni är välkomna att ta del av den på torsdag, i Vellinge, hos Mimma´s. Förutom prat av mig, så har Mimma alltid en fantastisk god fika. Välkomna och hoppas vi ses. Platsen bokar ni genom att ringa dit. Tänk på att platserna är begränsade, så kom i god tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.