Seans i malmö

P1050931_pe

 

Imorgon onsdag den 28 Januari är det dags igen. Jag ska ha en seans på Livs Filosofiskt Forum i Malmö.Kl 19 börjar jag arbeta, men dörrarna stängs 18.50. Under kvällen kommer jag att förmedla en del klokheter från Andra Sidan och efteråt kommer jag att sälja min nya bok ” Under Väntan”. Platserna är begränsade och går inte att boka i för väg. Det gäller helt enkelt att komma i tid, så att du garanterat får en plats. Runt 20.30-21.00 kan du räkna med att det varar till. Adressen är Lorensborgsgatan 5. Då smäller vårens program igång nu, så håll utkik.

Varma kramar till er alla ute i Januari-rusket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.