Visst blir det ljusare ute, trots stormar

IMG_0259_pe

 

Januari- månad. Längtan till vårens grönhet är igång för fullt inom mig. Stormen har verkligen jobbat hårt på att hålla vintern kvar, men jag bryr mig inte. Det blir vår ändå, när rätt tid är inne. Det är väl det problemet de flesta av oss har, det är att vi vill inte vänta tills det är rätt tid. Ljuset börjar återvända och bara här nere i södern, så handlar det om nästan en halv  timme per dygn. Vi har våren framför oss. Vi har sommaren framför oss. Vintern är nu, men den varar inte för alltid. Jag jobbar hårt på att lägga det mörka och tråkiga bakom mig. Kanske har jag lyckats när solen säger att nu är det vår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.