Magin med ett nytt år

IMG_0228_pe

 

2015, redan, eller hur? Nu finns det ljusa framför oss, inte bakom oss. Tulpanerna som ger oss vårkänslor. Snödroppar i rabatterna och solen börjar titta fram. Det är redan ljusare på eftermiddagen, om man som jag,  bor längst nere i Sverige.

Varje år så tänker jag att i år, nu ska jag vila, ta det lugnt, göra det jag önskar, njuta av våren och sommaren. Inte ha så brått. Få rensat både inne och ute. Hinna ditt och datt. ”Jag har ju hela året på mig”. Men hur snabbt går det inte? Ett år rusar fram. Tiden jagar fram en på ett obehagligt sätt.

Stående och tittar på det här året, så har jag helt andra tankar. I år ska jag värna om mina relationer. I år ska jag vara snäll mot mig själv. I år ska jag må bra och kunna andas fritt. I år ska inga måsten jaga mig. I år ska jag plocka russinen ur kakan och inte bry mig om resterna som jag lämnar kvar.

I år ska jag helt enkelt njuta. Allt annat kommer jag faktiskt att välja bort. Livet är alldeles för kort och det går alldeles för snabbt. Så vänta med att njuta till senare ska jag minsann inte göra.

Vad vill du att ditt år ska innehålla?

En tanke kring ”Magin med ett nytt år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.